Våra banor

Är du redo för ett äventyr?

Hos oss på Trosa Aktivitetspark har vi 7 höghöjdsbanor i olika svårighetsgrader, 2 övningsbanor samt en låghöjdsbana för de allra minsta besökarna.

Hos oss hittar du:

Lär känna våra banor:

Skepp O´hoj

Den lättaste banan för dom minsta. Minstingen har på sig en barn-säkerhetssele och den vuxna bredvid kan assistera som stöd. Vuxen behöver inte lösa biljett utan kan gå på marken bredvid.

Solstrålen

En skärgårdsinspirerad bana som passar de allra flesta klättrare. Från barnet till den vuxne som vill känna på höjden i en lite lägre enklare bana. 

 

Fender

En fartfylld bana på lite högre höjd för både stora och (ganska) små! En aning svårare än Solstrålen

Ankaret

Denna gröna bana är lite svårare än solstrålen och fender men passar även de flesta av våra gäster.

Trosa flygaren

Teknisk bana med flera Ziplines där du susar fram över trädtopparna i dalen. Kluriga hinder som kräver både teknik och lite styrka 

Piraten

Vår näst svåraste bana är mer krävande än Trosa Flygaren. Kasta dig ut i full fart i vår längsta Zipline som är 100 meter lång. Sen hänger du som Tarzan i lianer och balanserar på fendrar och avslutar i en zipline över dalen.
 

Världens ände

Vår svåraste och mest tekniska bana. Här klättrar du uppåt längst med berget och bör därför vara relativt atletiskt stark. Denna bana är svår och tar dig upp på svindlande höjder så att du får en utsikt över hela Trosa & skärgården där du avslutar med ett 13 meters hopp rätt ut i det fria!

Båtliv

Låghöjdsbana och lekplats för barn (även allmänheten). Här kan man hänga med de barn som inte vill klättra i klätterbanorna, det finns bänkar och ni kan ta med eget fika eller köpa av oss i vårt café.

Bra att veta inför ditt besök

När ni kommer ut till oss med era förbokade klätterpass biljetter så får ni 3 timmar på er att klättra och ha kul i alla våra banor hur många gånger ni vill.

Våra banor är indelade i olika svårighetsgrader med olika färger.

  • Orange är den lättaste banan för dom minsta barnen eller för höjdrädda vuxna. Här kan man känna på säkerheten i selen och lära sig lita på sin klätterutrustning innan man tar sig upp i en bana på högre höjd. Minst 80 cm lång, rek ålder 2-6 år, vuxen behöver inte lösa biljett utan kan gå på marken bredvid.
  • Grön är lite svårare. Minst 110 cm. 5+ År (Barn under 8 år måste ha klättrande vuxen med sig)
  • Blå lite mer krävande. Minst 140 cm lång rek 10+ år. För att klättra en Blå bana måste man först ha klättrat en Grön bana (Barn under 12 år måste ha klättrande vuxen med sig)
  • Röd är den svåraste och mest tekniska banan. Minst 150 cm lång rek 12+år (Barn under 14 år måste ha klättrande vuxen med sig) För att klättra den Röda banan så måste man ha klättrat en blå bana först. 


*Ni köper biljett efter ålder och sedan får man klättra alla banor där man uppfyller minimikravet på ålder och längd.

Häng med!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt till din mejlbox.