Om oss

En familj som älskar natur och äventyr!

Bakom Trosa Aktivitetspark står vi: en familj som tycker om att vara tillsammans – speciellt ute i naturen.

Och vi gillar alla äventyrliga aktiviteter.

Systrarna Jeanette och Charlotte – det är oss ni träffar vid ert besök i parken. Vi är bästa vänner och så länge vi kan minnas så har vi pratat om att tillsammans driva ett eget företag. En verksamhet där vi får ha kul ihop och får vistas utomhus. Vi har rest mycket ihop och provat på många spännande aktiviteter runt om i världen. Det är detta vi önskar skapa i vår park i Trosa – äventyr och pirr i magen!

Charlotte har spenderat de senaste 10 åren i skidmetropolen Whistler i
Canada men flyttar nu tillbaka till Sverige och Trosa på
sommarhalvåren, för att driva Trosa Aktivitetspark.

Vår kära far Roine och våran underbara mor Susanne och deras partners, ( Våra bonus föräldrar Gunilla och Stig, hjälper till när det behövs. De är alla väldigt händiga naturälskare och har dessutom oftast har svårt att sitta still.

Jeanettes man Alex jobbar i byggbranschen och är vår ”handy man” som ser till att parken fungerar som den ska. Alex är faktiskt också den som kläckte idén att bygga klätterparken i Trosa.

Vår önskan är att få ge varje besökare en fartfylld och spännande upplevelse med många skratt!

Vi har också, med god hjälp från Leader Sörmlandskusten, byggt en rolig lekplats som är öppen för allmänheten. Det är ett kostnadsfritt komplement till höghöjdsbanan. Här kan barnen leka fritt utan sele och hjälm samt utveckla sin rörlighet, motorik, ha kul och njuta av uteleken, något som vi vill främja för både barn och vuxna i alla åldrar. 🙂

Trosa Lekplats – Leader Sörmlandskusten (leadersormlandskusten.se)

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Häng med!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden direkt till din mejlbox.